Inavelsgrad; 0,8 %

Under eftermiddagen, torsdag den 28 Juli 2022, födde Lilla Enebys Flame, under drygt 4 timmar. Det blev 10 valpar. Kullen består av 5 flickor och 5 pojkar. Färgerna är 6 röda och 4 svarta. Efteråt, en nöjd tik, knappt medtagen. Som alltid, hungrig på god mat & god aptit.

En pigg och nöjd tik, som är fantastisk med sina småttingar

Namngivningen startade direkt efter födseln och de små liven får halsband och namn.

Mer om valpkullen och jättefina filmer, hittar ni här; Filmer valpar Kennel Shire of Odensala

I A-kullen, såldes 8 valpar till jättefina familjer som bor i bl.a. Dalarna, nordligaste Skellefteå, Västerås och Malmö i Syd, samt Danmark, Norges sydkust och England.

Det var endast en valp i kullen som fick en mindre reaktion vid 12-veckors vaccineringen. Övriga valpar, reagerade inte alls. Som alla Pinschrar, är alla valparna individuella personligheter, och enormt levnadsglada. Som uppfödare får vi löpande anekdoter, återkopplingar och levnadshistorier berättade för oss, vilket vi är enormt tacksamma för. Vi får berättelser om upptåg, bus och hur valparna lever där några följer med Husse på jobbet varje dag, någon är råttfångare, någon är familjens myskille och någon är jätteduktig på både lydnad, inrop och att klara sig själv hemma. Vi får berättelser om planer får kommande utställningar och vi får fantastiska foton skickade till oss, ifrån alla valpköpare. Det är underbart att få ta del av allt och vi är stort tacksamma.